Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

kostis choice 15/09/11


Big balls, big brains, big talent, this is Big Business μαδερφάκερς. Από το νέο τους EP Quadruple single.

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω ακούσει το EP γιατί περίμενα ότι όλο και κάποιος θα έβαζε. Είναι καλό. Δεν είναι super. Το έχω ακούσει 3 φορές στο καπάκι. Νομίζω ότι κάτι με χαλάει στην παραγωγή, αλλά δεν μπορώ να το ακούσω με ακουστικά και είναι και You Tube. Ας μας πει ο Δήμοσσ που το πήρε βινύλιο. Θα επανέλθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ για την ώρα έχω το γιαπωνέζικο cd -το ξέρω, ακούγεται αστείο, αλλά μόνο εκεί βγήκε cd, το βινύλιο μάλλον το έχασα- και το βρίσκω ειλικρικά σούπερ. Εξίσου καλό με τα καλυτερότερα των άλμπουμ τους δηλαδής. All four songs. Η παραγωγή με σκοτώνει -in a good way- και κατάφεραν πάλι να το πάνε ένα σκαλί παραπάνω. Πόρωση. Once again.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χμ... δεν μπορω να πω πως η παραγωγη με σκοτωνει οπως ο Kostis, ομως βρισκω πολυ συναρπαστικο τον τροπο που διαχειριζονται το υλικο τους. σαφως και το EP ειναι ποιο "χαοτικο" και "θορυβωδες" σε σχεση με το mind the drift πχ, χωρις ομως να παραπεμπει αμεσα τουλαχιστον στο ντεμπουτο τους οπως ισως να περιμενε κανεις διαβαζοντας κατι τετοιο. εντελως "well done" δουλεια απο μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή