Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

kostis choice 05/12/11


Όνειρα κακά...... χε χε χε

6 σχόλια:

  1. Αμάν βρε Κωστή, ως το 3:00 περίπου καλά το πήγαινε κ θα έπαιρνε τρελή βαθμολογία.. Αλλά.. αλλά μας λες ακούστε το όλο το 7 λεπτο και κοίτα τι γίνεται τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @deadmoon: Με απογοήτευσες! Σου προτείνω να το ακούσεις ξανά. Οι Deathspell Omega είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες. Μουσική ΑΝΩΤΑΤΗΣ ποιότητας! Μην ακούσω βλακείες περί φωνής... η φωνή είναι μουσικό όργανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @daedmoon: εντάξει, σου χρωστάω 4 λεπτά. Ξέρεις πόσα μου χρωστάς; :-Ρ
    @SoTD: "η φωνή είναι μουσικό όργανο"... κοίτα να δεις που καμιά φορά ακόμη και ένας rock´n´roll κιθαρίστας μπορεί να δει την τέχνη με καθαρό μάτι :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @SOTD: (Ως το 3 κάτι το ξανά άκουσα!! χεχε)
    Αλλά βρε SOTD, η φωνή μια χαρά είναι, έτσι όπως θα έπρεπε να είναι για το είδος αυτό. Απλά από το 3:07 συγκεκριμένα για μένα παραπάει μάλλον, γίνεται λίγο βαρβατίλα! Αλλά πραγματικά ως το 3 παίρνει ένα συναρπαστικό, συνολικά απλά καλό, αν κ ίσως να το αδικώ!

    PS. συνειρμικά η λέξη Deathspell με πήγε στην Moonspell χεχε ;) κ μιας κ δεν νομίζω να το ποστάρω: http://www.youtube.com/watch?v=XoooX3OVGoI

    @kostis: Ας ήταν κ τα 7 λεπτά όπως η αρχή θα τα μάζευες τα συναρπαστικά σου :p

    PS2: Το ακούω για 3η φορά!!!! χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @deadmoon : Αν σε ενόχλησε γιατί είναι περίπλοκο, "ξεκλείδωσέ το" με πολλά ακούσματα. Αν σε ενοχλεί ο extreme ήχος πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @SOTD: I will do, κ θα σου πω τελικά τι από τα 2 ισχύει. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή